30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Přednášky a workshopy

Život je takovej - Radek Ptáček

Ne 04.06 | 15:00, Sad Svobody

15.00, sad Svobody, stan

Talk show se zajímavými hosty na aktuální témata, která zajímají nejen teens. Jaké to je, když osud připraví na cestě životem těžké překážky? Může se člověk odrazit ode dna, začít znovu a dosáhnout úspěchu? Jak vyjít v pubertě s rodiči? Nad těmito a dalšími otázkami se v průběhu festivalu potkají s Filipem Tellerem třeba moderátorka Tereza Pergnerová, textař a skladatel Lou Fanánek Hagen, pedagog Karel Kostka, cestovatel Petr Horký a historik Michal Stehlík, psycholog Radek Ptáček aj.

Beseda s Prof. PhDr. Radkem Ptáčkem, Ph.D.

Prof. PhDr. Radek Ptáček, Ph.D.
Autor nebo spoluautor více než 100 původních vědeckých prací, které ve světě dosáhly téměř 1000 citací (v prestižní vědecké databázi Web of Science 300), dále 15 vědeckých monografií a řady popularizačních článků.
Řešitel nebo spoluřešitel celé řady vědeckých i sociálních grantových projektů. Absolvent řady zahraničních stáží.
Působí v redakčních radách několika zahraničních odborných časopisů, je zván jako recenzent pro významné vědecké domácí i zahraniční časopisy a grantové agentury.
Za svou práci získal několik prestižních ocenění. Působí na 1. lékařské fakultě a University of New York in Prague.
Věnuje se též vzdělávání lékařů, soudců a sociálních pracovníků. V roce 2018 se stal prezidentem největšího světového kongresu o ochraně dětí.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.