30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Zábava

park Komenského 1/6

Čt 01.06 | 14:00, Park Komenského

14.00-19.00, park Komenského

Království VIVA
Zastavte se v chill out zóně království VIVA! Děti si zde mohou vytvořit královskou korunu, postavit si hrad z písku, vyfotit se na bagru nebo třeba vyhrát i king size LEGO. A rodiče? Ti si u nás zatím královsky oddechnou.

Dům České televize
Déčko slaví 10. narozeniny a během celého festivalu připravilo zajímavý program.

Český rozhlas v parku
Český rozhlas se na vás těší po celý festivalový týden opět v parku Komenského, kde pro vás Český rozhlas Zlín a Rádio Junior připravilo Rozhlasový koutek, soutěž o DAB+ digitální rádio, Rourov, zábavné hry a kvízy a další aktivity pro malé i velké.

RBP
Zdravotní pojišťovna RBP se stará o Vaše zdraví, proto se po celou dobu konání ZFF můžete zastavit do Stanu zdraví RBP v Komenského sadech a nechat si změřit Vaši celkovou tělesnou kondici! V rámci nedělního RBP Rodinného běhu na 1400 metrů navštivte Stan zdraví RBP i na náměstí Míru, kde na Vás budou čekat nejrůznější preventivní vyšetření, včetně měření zraku.

SPUR
Jak se žije v domečku, který se vejde do dvou krabic? Prozkoumejte Better Shelter, přístřešek, který slouží jako dočasné útočiště těm, kdo byli nuceni opustit své domovy. Firma SPUR a.s. se díky výrobě stěn a střešních komponentů stala součástí celosvětového humanitárního projektu, do kterého můžete nyní nahlédnout. Těšíme se na vás!

Bez poznání minulosti není budoucnosti (14.00-18.00)
Každé dítě se na chvíli může stát malým badatelem v historii a vizionářem pro budoucnost; program Fakulty humanitních studií UTB.

TONDŮV SVĚT TŘÍDĚNÍ A RECYKLACE ODPADU
Společnost EKO-KOM, a.s. připravila pro děti možnost vyzkoušet si třídit odpad a dovědět se o tom mnoho dalších zajímavých informací o recyklaci. Ti nejlepší, si odnesou malou popelničku, ostatní získají další odměny. Všichni se však zdokonalí v třídění odpadu.
Těšit se můžete na zábavný program Tondy Obala, kde si kromě třídění odpadu u stánku s lektorem můžete vyzkoušet i řadu her, jako je složit šoupací puzzle či MAXI domino, zaskákat si v pytli, zazávodit na koloběžkách nebo se trefit míčkem do barevných kontejnerů.

TVOŘENÍ S TISKÁRNOU GRASPO
Máte rádi vůni papíru, milujte knihy a rádi čtete? Tak u nás budete na správném místě! Srdečně vás zveme do stánku zlínské tiskárny Graspo, kde si můžete s celou rodinou užít trochu tvořivé atmosféry a odnést si domů vlastnoručně vyrobenou záložku do knihy, ozdobený zápisníček nebo sadu omalovánek. Těšíme se na vás.

FATRA
Znáte našeho nafukovacího buvola a slona? V našem stánku společně s ostatními nafukovacími zvířátky se těší na malé děti. Pro větší děti jsou připraveny nafukovací míče, fotící stěna, drobné hry i malé odměny. Fatra nejsou jenom hračky, ale především vinylové podlahové krytiny a hydroizolační fólie. Jako malou ochutnávku je možné na stánku vidět podlahy SILVERO.

DERMACOL
Přijďte se nechat hýčkat do květinového stanu Dermacol, kde si budete moci nechat nalíčit rty naší 16H rtěnkou, která vám vydrží po celý den. Vaše děti si mohou nechat nabarvit vlasy Dermacol barevným pudrem na vlasy. K nákupu kosmetiky nad 299 Kč zdarma obdržíte sprchový krém Rose Flower.

SLUNÍČKO A MATEŘÍDOUŠKA
Vstupte s námi v průběhu konání ZFF do světa zábavy! Zastavte se s dětmi od čtvrtka 1.6. do neděle 4.6. v Parku Komenského. Na téměř 100 m2 tu najdete Soutěžní stanoviště plné sportovních aktivit pro malé i větší děti. V cíli na každého čeká bezva odměna. Tak hurá do toho!
Navíc ke každému zvýhodněnému předplatnému oblíbených dětských časopisů (Sluníčko, Mateřídouška, Nedělníček, ABC) můžete získat hodnotné dárky.



Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.