30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Zábava

PREZENCE – FESTIVALOVÝ PŮLMARATON MONET+ ZLÍN 2021

So 11.09 | 10:00, tělocvična 1. ZŠ Emila Zátopka

10.00-18.00, samostatně stojící tělocvična 1.ZŠ Emila Zátopka, ul. Univerzitní (vedle Kongresového centra Zlín)

Prezence registrovaných účastníku Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2021 a VIVA rodinného běhu. Registrace je možná pouze na místě!

Navštivte také stánky našich partnerů Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2021 u registrací:

NUTREND
Výživový partner Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín. Leader na trhu s produkty sportovní výživy a potravinami pro aktivní životní styl. Dnes si pro vás Nutrend připravil na stánku exkluzivní slevu 20 % na všechny prodávané produkty. Pro běžce jsme připravili kompletní výběr energetických gelů, tyčinek, iontových nápojů nebo produktů na regeneraci a speciální balíčky na závod.

CRAFT
Funkční oblečení CRAFT - určeno pro světové šampiony i hrdiny všedních dnů! Filozofie značky je jednoznačná - nabízet funkční prádlo umožňující úplně všem podávat při sportu maximální výkon. 44 let zkušeností, vlastního vývoje a spolupráce s těmi nejlepšími napříč spektrem disciplín a oborů. Díky nim si CRAFT vybudoval vlastní, nezaměnitelnou DNA, jejíž stavebními prvky jsou funkčnost, spolehlivost, technická vyspělost a inovace. Přijďte se přesvědčit na nás stánek.

INOV-8
Obuj INOV-8 a vydej se mimo svojí komfortní zónu a objev rozmanitost trailu! INOV-8 je lídr v inovaci běžeckých bot. Skály, mokřady a bahno jsou hluboko zakořeněné v naší DNA. Stvořil nás Fell Running a zkoušku dospělosti jsme skládali v divokých horách Lake District. Drsné podmínky nás donutily sáhnout si na dno a přijít s inovacemi, které navždy změnily svět trailových bot. Přidej se k nám, k běžcům milujícím hory, lesy a divočinu a na vlastní kůži zažij neskutečný grip.

Korunka pomáhá
KORUNKA POMÁHÁ je charitativní projekt dvou zapsaných spolků – KORUNKY LUHAČOVICE a KORUNKY VELKÉ LOSINY. Oba spolky dlouhodobě podporují handicapované, nemocné či jinak znevýhodněné děti ve Zlínském a Olomouckém kraji. Během roku se koná řada benefic a charitativních akcí. Za svoji existenci spolky rozdaly několik milionů korun. Uspořádaly také nejrůznější veřejné sbírky a organizovaly humanitární pomoc.