30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Zábava

Festivalový VIVA rodinný běh

So 12.09 | 11:00, Náměstí Míru

11.00-12.00, náměstí Míru

Rodinný běh na 1400 m. Běžecký závod odkazující na tradici baťovských běhů z první poloviny 20. století.
Titulárním partnerem je Kovárna VIVA.

Pouze pro registrované běžce.
9.00-10.00, náměstí Míru, Dům ČT
Prezence na Festivalový VIVA rodinný běh

Partneři Festivalového VIVA rodinného běhu jsou: titulární partner – Kovárna VIVA a.s., česká průmyslová kovárna, dále česká kosmetická značka Dermacol, Filmexport, Urania, vydavatelství časopisů Sluníčka, Mateřídoušky a abc - CN Invest a.s. a společnost VITAR s jejich ovocnými nápoji Capri Sun. Mediálním partnerem je rádio Kiss.

MONET+
Zlínská softwarová firma, která podporuje zdravý pohyb nejen svých zaměstnanců. Dodavatel řešení pro elektronické platby a digitální identitu, titulární partner 5. Festivalového půlmaratonu a významný partner 60. Zlín Film Festivalu.

Na náměstí Míru můžete po celý den navštívit tyto partnerské stánky:

VIVA
Česká průmyslová kovárna. Prezentace generálního partnera 60. Zlín Film Festivalu a titulárního partnera Festivalového VIVA rodinného běhu 2020.

NUTREND
Prodejní stánek s exkluzivní 20% slevou na vše! Pokud nevíte, co použít na závod, nebojte se zeptat. Na místě bude vyškolený tým výživových poradců. Pro jednoduchost jsme připravili i akční balíček na půlmaraton. Budete mít vše v jednom za skvělou cenu. Zastavte se na stánku NUTREND.

CRAFT
43 let zkušeností, vlastního vývoje a spolupráce s těmi nejlepšími napříč spektrem disciplín a oborů. Díky nim si CRAFT vybudoval vlastní nezaměnitelnou DNA, jejíž stavebními prvky jsou funkčnost, spolehlivost, technická vyspělost a inovace. Příběh CRAFT kdysi začal spodním prádlem pro stíhací piloty. Dali jsme světu systém 3 na sebe navazujících vrstev oblékání. A už dávno nejsme jenom funkční prádlo.

INOV-8
INOV-8 je lídr v inovaci běžeckých bot. Skály, mokřady a bahno jsou hluboko zakořeněné v naší DNA. Stvořil nás Fell Running a zkoušku dospělosti jsme skládali v divokých horách Lake District. Drsné podmínky nás donutily sáhnout si na dno a přijít s inovacemi, které navždy změnily svět trailových bot. Přidej se k nám, k běžcům milujícím hory, lesy a divočinu a na vlastní kůži zažij neskutečný grip.

KLIMATEX
Každý sport si žádá odpovídající oblečení. Cílem českého výrobce Klimatex je umožnit co nejpříjemnější zážitek z provozované aktivity, ať už jde o běh, cyklistiku, fitness nebo toulání se po horách. Dlouholeté zkušenosti a moderní funkční materiály jsou zárukou kvalitního vybavení, které nezklame ani v náročných podmínkách.

DRESSME
DRESSME nabídne výprodej sportovního oblečení a doplňků světových značek jako je Adidas, Puma, Reebok, Under Armour a mnoho dalších. Své místo si najde také "zlínská" značka FORCE. Doražte omrknout naši nabídku a určitě si něco vyberete.

TAŠSTAPPA
Vyrábíme a dodáváme betonové směsi v moderní betonárně ve Zlíně. Nabízíme veškeré kamenivo, písek, štěrkopísek, drť a štěrkodrť. Doprava až na stavbu!

PURLIVE
Stavíme dřevostavby na klíč s vynikajícími vlastnostmi díky izolaci z PUR pěny. Máme vlastní výrobu a šikovné zaměstnance. Postavíme dům i vám!