30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV doprovodného programu


Zpět

Sekce: Zábava

PFNonwovens park Komenského 5/9

So 05.09 | 10:00, PFNonwovens park Komenského

10.00-00.00, park Komenského

Virtuální galerie
Novinkou letošního jubilejního ročníku Zlín Film Festivalu je Virtuální galerie plná momentek z historie zlínského mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež. Galerie “je k vidění” v parku Komenského ve Zlíně a poznáte ji podle velké vstupní brány s AR ikonou. Každý den zde můžete navštívit jedno desetiletí filmového festivalu.
5/9: 60.-70. léta

S časostrojem tam a zpět, TRADIX UH, a.s.
Přijďte se projít naším kouzelným časostrojem a zjistěte, co vás čeká v budoucnosti. Zábavná stezka s poznáním, tvořením i sportováním pro celou rodinu, MŠ i ZŠ. Vloni jsme postavili domeček a letos spolu za 5 dní postavíme jednu hodně známou zlínskou budovu. Ukážeme si, jak se stavělo město, aby se v něm všem dobře bydlelo. Denně pro vás připravíme nová dobrodružství a nebudou chybět ani balonky.

Tvoření s Charitou Zlín
Všichni, ať už malí či velcí, si odnesou ze stánku zlínské Charity světový originál! Buttonek, chcete-li špendlík či placku, kterou si vykreslí podle vlastní fantazie, totiž nebude mít nikdo jiný, než oni sami. I když … stejný obrázek mohou festivaloví malíři poslat i seniorům, o něž pracovníci sociálních služeb pečují, a to prostřednictvím Festivalové knihy vzkazů – Děti seniorům 2020. A nebudou chybět omalovánky a tvoření – přijďte a uvidíte.

Český národní registr dárců dřeně
Každý z nás je jedinečný. A možná dokonce jediný. Jediný, kdo může zachránit lidský život. Stovky lidí každoročně onemocní leukémií a pomoci jim může pouze kostní dřeň vhodného dárce. Každý čtvrtý nemocný se ale svého dárce nedočká.
Jsi-li zdravý muž či žena ve věku 18-35 let, stav se za námi v Komenského parku a pomoz to, prosím, změnit.

Navštivte partnerské stánky:

Český rozhlas
10.00 Natáčení audioknihy
13.00 Jak se dělá audiokniha
15.00 Český rozhlas ON AIR
Živé vysílání stanice Český rozhlas Zlín z parku Komenského.

Sluníčko a Mateřídouška
Přijďte navštívit společný stánek časopisu Mateřídouška a Sluníčko. Spousta zábavy a her pro malé i velké. V cíli na vás budou čekat skvělé odměny. Tak šup, šup! Těšíme se na vás.

Deník
V našem „Deníkovském“ stánku si můžete prohlédnout nabídku magazínů našeho vydavatelství, získat zvýhodněné předplatné nabízených periodik a odnést si i malý dárek. Stačí se jen zastavit.

Fatra
Nafukovací hračky na léto do bazénu, do vany i do bytu. Legendární retro zvířátka od Libuše Niklové i hračky od současných designérů.

Zdravotnický stan Fakulty humanitních studií UTB ve Zlíně
Stany, kde mají stanoviště zdravotnické hlídky, které jsou tvořeny zkušenými studenty oboru Všeobecná sestra. Jak tyto hlídky poznáte? Snadno – jistě je nepřehlédnete, protože jejich stan bude označen velkým červeným křížem.


Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.