Zdravé občerstveni, regionální potraviny, zajímavé přednášky.
PROGRAM
Přednášky SCIENCE CAFÉ
14.00 - 15.00 - Víno v gastronomii - Přednáší prof. Ing Vlastimil Fic, CSc., působící na Ústavu analýzy a chemie potravin Fakulty technologické UTB
15.30 - 16.30 - Jak se stát mistrem kuchyně - Přednáší Ing. Helena Družbíková, Ph.D., působící na Ústavu analýzy a chemie potravin Fakulty technologické UTB
17.00 - 18.00 - Anomálie vody - Přednáší doc. RNDr. Petr Ponížil, Ph.D., působící na Ústavu fyziky a materiálového inženýrství Fakulty technologické UTB
Zdravé občerstvení
• Kuliner (ovocné sushi): čokoládovo-ovocné sushi
• RACIO: zdravá výživa, cereálie a trvanlivé pečivo
• Biofarma Juré: sušené ovoce, jablečné chipsy a kostky
• Hostětínský mošt: hostětínský mošt a sirupy
• Melk + Sýrový obchod: káva, limonáda, cider, dortíky, sýry
• Ekofarma Javorník: mléčné výrobky, domácí pečivo
• Mléčný karamel: mléčný karamel ve skle, mléčný karamel s ovocem, pečený čaj
• Sirupárna: domácí sirupy v lahvích, limonády z nich vyrobené, alkoholické drinky na bázi sirupů
• Mrkvové dorty Malota: mrkvové dorty, mrkvové cupcake
• Palačinkárna Crepe Caffe: palačinky, polévka, toasty
• Zralé bistro: polévky, zdravé sendviče, bezlepkový sortiment
Tajemná laboratoř
Zábavný program připravený ve spolupráci s Fakultou technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Nosným motivem programu, odehrávajícího se ve třech modulech, bude dobrodružná hra inspirovaná únikovými místnostmi a šifrovacími hrami. Jedná se o soubor 7 na sebe navazujících úkolů, které by hráči celkově neměly zabrat více než 20 - 30 minut. Jejich účelem je nejen zabavit ale i poučit účastníky, a to jak z řad dětí, tak i dospělých.
10.00 - 19.00, Relax gastro zóna
Vstup volný.
PARTNEŘI GASTRO PARKU: