30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV filmového programmu


Zpět

Sekce: Nový český film a TV

Sex O’Clock (2022) 15

Česká republika | 2022 | 80 min.

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam, který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita, tak babička. A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema…

ZeměČeská republika
Rok2022
Délka80 min
Věková skupina15
JazykČeština
TitulkyAnglické
Režie Karolina Zalabáková, Jan Bártek
Scénář Karolina Zalabáková, Matěj Randár
Kamera Václav Fronk
Hudba Jiří Burian
Střih Ondřej Šošolík, Jiří Fiala
Kontakt TV Nova/Voyo

Biografie

Karolína Gargulák Zalabáková Režisérka, scenáristka a producentka zaměřená na young adults publikum. V rámci své tvorby se zaměřuje na seriály a dokumenty. Pracuje také s krátkými online formáty, její autorské reklamy získaly řadu ocenění. Z realizací jmenujme např. Batalives (2017). Jan Bártek Režisér a scenárista, absolvent Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Věnuje se komediální a dětské tvorbě, seriálům, reklamě a videoklipům.

Vzlety a pády dospívání, Z českých luhů a hájů

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.