30/5 — 5/6/2024
64. mezinárodní festival filmů
pro děti a mládež

ARCHIV filmového programmu


Zpět

Sekce: Nový český film a TV

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 10

Česká republika | 2022 | 133 min.

Alchymistka Amélie získává zakázanou kouzelnou moc: částečně ovlivňovat tok času. Zneužívání nových schopností ji ale rozštěpí v čase a Amélie ze současnosti se setkává s Amélií z minulosti, která ji pak provází na každém kroku. Z temnot času navíc povstává nová hrozba – alchymista Pán run chce získat vládu nad vší magií v Oberonu, a musí tak Amélii připravit o vládu nad časem. Amélie se s přáteli vydává do kouzelného města Ayra, kde sídlí Společenstvo alchymistů, ochranitelů magie, a po jejich boku se postaví nejmocnějšímu protivníkovi i své vlastní touze po zakázané moci.

ZeměČeská republika
Rok2022
Délka133 min
Věková skupina10
JazykČeština
TitulkyAnglické
Režie Petr Kubík
Scénář Lukáš Daniel Pařík, Petr Kubík, Viktor Krištof
Kamera Pavel Kopp
Hudba Lukáš Daniel Pařík
Střih Matěj Jankovský
Kontakt Three Brothers Production

Biografie

Scenárista a režisér. Studoval režii na FAMO v Písku. Natáčí videa, reklamy, hudební klipy a dokumenty, věnuje se také VFX supervizi. Debutoval celovečerní road movie Montenegro (2016), později režíroval dvojici pohádek Princezna zakletá v čase 1–2 (2020, 2022) a komediální thriller Zatmění (2023).

Dobrodružství nade vše, Z českých luhů a hájů

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.